keskiviikko 26. helmikuuta 2014

26.2.2014 Keittiö saapunut...

Reilu viikko lomaa takana. Paluu pieneen vuokra-asuntoon teki tällä kertaa hieman tiukkaa loma-asunnon runsaiden asuinneliöiden jälkeen. Asiaa ei helpottanut yhtään naapurin kolmatta iltaa jatkunut juhlinta...No eiköhän tämän loppuajan kestä, kun tietää, että kohta päästään muuttamaan. Tänään on asunto irtisanottu ja muutto taloon olisi viimeistään huhtikuun puolessa välissä. Eli siinä tapauksessa on mennyt vajaa vuosi siitä, kun päätaloa aloitttiin rakentamaan. Anturat valettiin viime vuonna vappu aattona. Toki koko projekti on kestänyt paljon pidenpään, kun autotallia aloittettiin jo vuonna 2012. Sisätöissä aletaan olla siinä vaiheessa, että maalaukset on tehty paitsi muutamat tehosteseinät, jotka maalataan ihan lopussa. Alakertaan on laitettu suurin osa kiinteistä valaisimista ja osa valopainikkeista jne. Maanantaina tontille pamahti myös keittiö, keittiön koneet ja kylpyhuoneiden kalusteet. Siinä oli rempparyhmä auttamassa niiden kantamisessa suojaan ja hyvin ne pääasiassa saatiin mahtumaan työhuoneeseen, jossa ei tällä hetkellä tapahdu mitään.
Laatoitustyötkin on pikkusen menneet eteenpäin. Huomenna alkaa eteis/keittiöalueen lattian laatoitus, joten ensi viikon lopulla voidaan tehdä keittiön '' tehostetiiliseinä''. Se onkin jännittävä case, koska teemme sen ikkunaseinälle, joten siinä tulee olemaan omat haasteensa. Sen jälkeen päästään sitten asentamaan keittiötä.Viikon päästä viikonloppuna meitä onkin raksalla isompi kööri raksalla ja listalla on kaikenlaista hommaa mitä pitää tehdä. Tänään on illalla taas luvassa lattialaattojen kantelua:)

Ai niin...tulihan sitä juuri ennen lomaa Vääksyssä sisustuskauppa Zoom Designissa. Sieltä tarttui mukaan taas kaikenlaista pientä. Suosittelen siellä piipahtamista. Kaupassa on kaikkea ihanaa sisustustavaraa ja vaatteita ja omistajapariskunta on todella mukava.



 Keittiökalusteet suojassa
 Rappukäytävän valaisimet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti